Vuorovaikutteiset suhteet, Yleinen

Pyydätkö lupaa tekemisillesi?

Matkani aikana olen oivaltanut, että ihmiset monesti hakevat lupaa omalle tekemiselleen. Onko tämä hyväksyttyä? Olenko normaali? Minunkin täytyy tehdä näin ja olla noin..

Et tarvitse kenenkään lupaa olla oma itsesi ja saat tehdä, mitä haluat juuri niin kuin haluat. Sinulla on oikeus oppia tai olla oppimatta, valittaa tai olla valittamatta ja voit olla samaa tai eri mieltä asioista ja saat huutaa, hermostua, itkeä ja mitälie jos siltä tuntuu..ja et tarvitse siihen kenenkään lupaa tai hyväksyntää.

Kyllä, osa ihmisistä on kanssasi eri mieltä, joku voi ajatella ettet saa käyttäytyä tietyllä tavalla, mutta osa on hyvin ymmärtäväisiä, he antavat anteeksi sillä he tietävät, mitä on olla ihminen.

Vuorovaikutteinen ihminen tekee paljon virheitä. Silloin kun ollaan tekemisissä toisten kanssa se voi ärsyttää, ahdistaa, pelottaa, jännittää, tuottaa häpeää, arvottomuutta jolloin reaktio voi olla sen mukainen joko heti tai myöhemmin. Silloin tapahtuu oppimista.Kukaan ei ole seppä syntyessään vaan kasvu tapahtuu seurustelemalla, kuuntelemalla, kysymällä, hyväksymällä, anteeksiannolla ja ymmärtämisellä.

Mitä vähemmän on kanssakäymistä tai mitä pienemmät ovat piirit sitä helpommin tulee väärinkäsityksiä koska vuorovaikutusta täytyy treenata.

Kuvakrediitti/Otsake

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.